Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Snapchat
Τελευταία ενημέρωση στις 4 Δεκεμβρίου 2024 από τον John PaulΤίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από δεύτερον μαντέψτε εάν έχετε αποκλειστεί σε μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων όπως το Snapchat. Είστε μπερδεμένοι αν ο φίλος σας στο Snapchat μόλις διέγραψε ή απενεργοποίησε τον λογαριασμό του ή αν δεν θέλει ποτέ να συσχετιστεί ξανά μαζί σας αποκλείοντάς σας.
Λοιπόν, αν βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση όπου δεν ξέρετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat, είστε τυχεροί. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει πώς μπορείτε να επιβεβαιώσετε εάν έχετε αποκλειστεί στο Snapchat. Διαβάστε λοιπόν και μάθετε.
Σε αυτό το άρθρο
- Βήμα 1: Βρείτε τα στη λίστα των φίλων σας στο Snapchat
- Βήμα 2: Ελέγξτε τη συνομιλία Snapchat με το άτομο
- Βήμα 3: Αναζητήστε τους στο Snapchat
- Βήμα 4: Αποστολή μηνύματος
- Βήμα 5: Χρησιμοποιήστε έναν διαφορετικό λογαριασμό για να τους αναζητήσετε στο Snapchat
- Τι πρέπει να κάνω αν κάποιος με μπλοκάρει στο Snapchat;

Γρήγορα βήματα για να μάθετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat
Βήμα 1: Βρείτε τα στη λίστα των φίλων σας στο Snapchat
Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε αν βρίσκονται ακόμα στη λίστα φίλων σας. Εάν σας έχουν αποκλείσει, θα πρέπει να διαγραφούν αυτόματα από τη λίστα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι go στο Προφίλ σας στο Snapchat και επιλέξτε Οι φίλοι μου. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε το όνομα του φίλου σας εκεί αν έχετε μόνο λίγους φίλους στο Snapchat.

Εάν έχετε εκατοντάδες φίλους, μπορείτε χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης εκεί και πληκτρολογήστε το όνομά τους. Εάν δεν εμφανιστούν αποτελέσματα, μπορεί να σας έχουν αποκλείσει ή να έχουν διαγράψει//απενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.
Βήμα 2: Ελέγξτε τη συνομιλία Snapchat με το άτομο
Εάν κάποιος σας αποκλείσει στο Snapchat, το πρόσφατο ιστορικό συνομιλιών σας μαζί του πιθανόν να διαγραφεί ή να μην είναι προσβάσιμη. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη συμβουλή εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε μια συνομιλία με αυτό το άτομο στην εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό:
1. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε την καρτέλα Συνομιλία (εικονίδιο μηνύματος) στο κάτω μέρος της διεπαφής.

2. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω τη λίστα των συνομιλιών και αναζητήστε το όνομα Snapchat του στόχου. Εάν δεν μπορείτε πλέον να βρείτε την πιο πρόσφατη συνομιλία και το όνομά τους εξαφανίστηκε από την καρτέλα συνομιλίας, πιθανότατα σας έχουν αποκλείσει.
Βήμα 3: Αναζητήστε τους στο Snapchat
Σε περίπτωση που έχετε καμία πρόσφατη συνομιλία με τον χρήστη-στόχο ή δεν έχετε συνομιλία μαζί τους, ο επόμενος καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν σας έχουν αποκλείσει στο Snapchat είναι να αναζητήσετε το όνομα χρήστη τους. Εάν δεν σας έχουν αποκλείσει, η εύρεση τους μέσω του ονόματος χρήστη τους θα πρέπει να είναι εύκολη καθώς θα εμφανίζονταν αμέσως στα αποτελέσματα αναζήτησής σας. Εάν δεν το κάνουν, μπορεί να έχετε περιοριστεί.
Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου έχετε διαγραφεί από τη λίστα φίλων τους, κάτι που δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί θα πρέπει να μπορείτε να τους αναζητήσετε. Μπορείτε ακόμη να τους στέλνετε στιγμιότυπα και μηνύματα, εφόσον το επιτρέπουν οι ρυθμίσεις απορρήτου τους. Το μπλοκάρισμα είναι πιο σοβαρό καθώς ακόμη και μια απλή αναζήτηση δεν θα σας αφήσει να τα βρείτε.

Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε πατήστε το κουμπί Αναζήτηση στη διεπαφή Snapchat και πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν αμέτρητα αποτελέσματα καθώς οι περισσότεροι χρήστες έχουν σχετικά παρόμοια ονόματα. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να βάλετε το ακριβές όνομα χρήστη για να περιορίσετε την αναζήτηση σε έναν συγκεκριμένο χρήστη. Αυτό είναι αν θυμάστε ακόμα το όνομα χρήστη τους. Εάν όχι, αυτή η συμβουλή μεθόδου μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξει.
Τώρα, αν τα δείτε στα αποτελέσματα και Το όνομα χρήστη τους βρίσκεται στην περιοχή Προσθήκη φίλων, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε διαγραφεί και όχι αποκλειστεί.
Σημείωση:
Εάν έχουν αλλάξει το όνομα χρήστη τους, ενδέχεται να μην μπορείτε να τα βρείτε μέσω αναζήτησης. Ωστόσο, αυτό είναι απίθανο να συμβεί, καθώς ένας χρήστης επιτρέπεται να αλλάζει το όνομα χρήστη του στο Snapchat μόνο μία φορά το χρόνο.
Βήμα 4: Αποστολή μηνύματος
Ένας άλλος τρόπος για να επιβεβαιώσετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat είναι να προσπαθήσετε να του στείλετε μήνυμα. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε το όνομα ή το όνομα χρήστη του Snapchat στις επαφές σας στο Snapchat και να στείλετε ένα μήνυμα. Εάν το DM σας περάσει, θα δείτε την ένδειξη "Παράδοση". ακριβώς κάτω από το μήνυμά σας. Διαφορετικά, δεν θα το δείτε.

Βήμα 5: Χρησιμοποιήστε έναν διαφορετικό λογαριασμό για να τους αναζητήσετε στο Snapchat
Εάν πιστεύετε ότι έχουν διαγράψει ή απενεργοποιήσει μόνο τον λογαριασμό τους στο Snapchat, μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κάνοντας άλλη αναζήτηση χρησιμοποιώντας διαφορετικό λογαριασμό. Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό. Μπορείς ρωτήστε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας για να κάνετε την αναζήτηση/δανειστείτε τον λογαριασμό τους ή μπορείτε εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό Snapchat και χρησιμοποιήστε το για την αναζήτηση.
Εάν επιλέξετε την πρώτη επιλογή, μπορείτε να ζητήσετε από έναν έμπιστο φίλο ή οικογένεια να αναζητήσει το όνομα χρήστη για εσάς. Αυτό είναι αρκετά απλό και εύκολο όπως εσείς δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό και να ταλαιπωρηθείτε με αυτόν. Αλλά για να το κάνετε αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το άτομο που ζητάτε να κάνει για εσάς δεν είναι φίλος στο Snapchat με τον χρήστη που ενδεχομένως σας απέκλεισε. Έτσι, μπορούμε να αποφύγουμε επιπλοκές όπως το να λένε στο άτομο που αναζητάτε για το Snapchat του ή οτιδήποτε άλλο.
Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμος χρήστης Snapchat μπορείτε να ρωτήσετε, μπορείτε απλώς χρησιμοποιήστε έναν νέο λογαριασμό Snapchat και επαναλάβετε τη δεύτερη συμβουλή. Εάν μπορέσατε να βρείτε το όνομα χρήστη στον νέο σας λογαριασμό αλλά όχι στον κύριο, εκεί μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε αποκλειστεί στο Snapchat. Εάν δεν μπορείτε ακόμα να τα βρείτε, μπορεί να έχουν διαγράψει τον λογαριασμό τους στο Snapchat.
Τι πρέπει να κάνω αν κάποιος με μπλοκάρει στο Snapchat;
Εξαρτάται από τη σχέση σας με το άτομο που σας απέκλεισε στο Snapchat. Αλλά γενικά, θα πρέπει να είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι όταν αποδέχεστε το γεγονός ότι αυτός ο χρήστης επέλεξε να σας αποκλείσει για κάποιο λόγο. Πρέπει να σεβαστείτε το.
Με αυτό, πρέπει να σκεφτείτε τον λόγο για τον οποίο το έκαναν. Εάν είστε κοντά τους σαν οικογένεια, εραστής ή φίλος, μπορείτε δώστε τους χώρο or επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας άλλα μέσα να τους ρωτήσω ευθέως. Ωστόσο, αν είναι απλώς ένας τυχαίος ακόλουθος, απλώς αφήστε τους να είναι. Μην το αφήσεις να σε πιάσει γιατί θα σου χαλάσει μόνο τη διάθεση.
Το πιο σημαντικό, μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε ελέγχουν αφού έμαθες ότι κάποιος σε μπλόκαρε. Εκ των υστέρων, μπορεί να είναι καλύτερο και για τους δυο σας.
Συμπέρασμα
Αυτές είναι οι τέσσερις συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μάθετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat. Τόσο απλό είναι. Απλώς έχετε κατά νου ότι το να μην τους βλέπετε στη λίστα φίλων σας ή οτιδήποτε άλλο, δεν σημαίνει αυτόματα ότι σας έχουν αποκλείσει. Μπορεί να έχουν μόλις απενεργοποιήσει ή διαγράψει τον λογαριασμό τους. Εάν θέλετε πραγματικά να είστε σίγουροι και βλέπετε συχνά τον χρήστη προσωπικά, μπορείτε να τον ρωτήσετε απευθείας εάν σας απέκλεισαν για μια πιο σίγουρη επιβεβαίωση.
Συχνές Ερωτήσεις
Μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat μεταβαίνοντας στη συνομιλία σας μαζί του και πατώντας Μενού. Εκεί, επιλέξτε Διαχείριση φιλίας και πατήστε την επιλογή Αποκλεισμός. Τόσο απλό είναι.
Εάν δεν θέλετε να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat, μπορείτε να τον κάνετε σίγαση μεταβαίνοντας στο προφίλ του. Εκεί, πατήστε Μενού και προχωρήστε στις Ρυθμίσεις συνομιλίας και ειδοποιήσεων. Αναζητήστε τις Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, πατήστε Σίγαση συνομιλιών και οριστικοποιήστε τη δράση σας.
Ο αποκλεισμός δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να αφαιρέσει έναν χρήστη από τη λίστα φίλων του Snapchat. Το unfriending μπορεί επίσης να το κάνει. Μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος σας έχει αφαιρέσει το φίλο σας στο Snapchat μεταβαίνοντας στο Προφίλ σας και μετά στο My Friends. Εκεί, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε το όνομα του χρήστη που υποψιάζεστε ότι σας έχει ήδη αφαιρέσει το φίλο. Εάν εμφανίζεται εκεί, είστε ακόμα φίλοι μαζί τους στο Snapchat. Διαφορετικά, μπορεί να σας απομάκρυναν ή χειρότερα – να σας μπλοκάρουν.