Πώς αποκλείετε κάποιον στο TikTok (Επίσημη μέθοδος)
Τελευταία ενημέρωση στις 4 Δεκεμβρίου 2024 από τον John PaulTikTok είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα. Λοιπόν, αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή προσφέρει ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά κλιπ που προσελκύουν τους χρήστες να παραμείνουν και να συνεχίσουν να κάνουν κύλιση. Εκτός από την πτυχή προβολής της εν λόγω πλατφόρμας, το TikTok επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω σχολίων, ακολουθιών, likes και άμεσων μηνυμάτων (DM).
Και όπως κάθε άλλη εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εσείς δεν μπορεί να αποφύγει τους τοξικούς χρήστες που μπορεί να σας παρενοχλήσει στέλνοντάς σας αυτόκλητα μηνύματα ή σχολιάζοντας αγενή πράγματα για εσάς και τις αναρτήσεις σας. Εκτός αυτού, μπορεί να υπάρχουν TikTokers που δεν σας αρέσουν για κάποιο λόγο. Μπορείτε να ρωτήσετε: πώς μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον στο TikTok?
Μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον στο TikTok;
Ευτυχώς, Το TikTok έχει την επιλογή να αποκλείει άλλους χρήστες. Λοιπόν, ναι, μπορείς! Σε περίπτωση που βρεθείτε σε παρόμοιες καταστάσεις όπως προαναφέρθηκε, μπορείτε να εξετάσετε μια τέτοια επιλογή για την ηρεμία σας. Αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, έχουμε ετοιμάσει έναν πλήρη οδηγό για το πώς να αποκλείσετε κάποιον στο TikTok χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή την έκδοση ιστού. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης έναν τρόπο για να το κάνετε αποκλεισμός πολλών χρηστών ταυτόχρονα.
Σε αυτό το άρθρο
- 1 Μέρος: Πώς αποκλείετε κάποιον στο TikTok μέσω της εφαρμογής
- 2 Μέρος: Πώς να αποκλείσετε I Block Someone στο TikTok στον Ιστό
- 3 Μέρος: Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο TikTon μαζικά
- Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο TikTok;
- Γιατί δεν μπορώ να αποκλείσω κάποιον στο TikTok;
- Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο TikTok

Μέρος 1: Πώς αποκλείετε κάποιον στο TikTok μέσω της εφαρμογής
Αυτή η μέθοδος θα σας επιτρέψει μόνο αποκλεισμός ενός χρήστη τη φορά και μπορείς να το κάνεις απευθείας στην εφαρμογή. Μόλις αποκλειστεί ο χρήστης, δεν θα μπορεί πλέον να αλληλεπιδράσει μαζί σας με κανέναν τρόπο στο TikTok. Είναι πρακτικά αόρατα σε εσάς μέχρι να τα ξεμπλοκάρετε χειροκίνητα. Δείτε πώς να το κάνετε:
1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και go στη γραμμή αναζήτησης. Εκεί, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του χρήστη-στόχου και θα πρέπει να το βρείτε στα αποτελέσματα.

2. Εκεί, πατήστε στον χρήστη-στόχο για να ανοίξει τη σελίδα του προφίλ του. Επιτυχία την επιλογή 3 κουκκίδων/Κοινή χρήση στην επάνω δεξιά γωνία. Ορισμένες επιλογές θα εμφανιστούν στην οθόνη.

3. Πατήστε την επιλογή Αποκλεισμός και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που επιβεβαιώνει την ενέργειά σας. Μόλις χτύπησε Αποκλεισμός ξανά για να αποκλειστεί τελικά ο χρήστης.
Σε περίπτωση που αποκλείσατε λάθος χρήστη, μπορείτε πάντα να τον ξεμπλοκάρετε ακολουθώντας τα ίδια βήματα και θα πρέπει να δείτε την επιλογή Κατάργηση αποκλεισμού.
Μέρος 2: Πώς να αποκλείσω Μπλοκάρω κάποιον στο TikTok στον Ιστό
Όπως και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok διαθέτει μια διαδικτυακή έκδοση που μπορεί να προσπελαστεί μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού σε τηλέφωνο ή υπολογιστή. Εάν χρησιμοποιείτε το TikTok σε πρόγραμμα περιήγησης ή δεν έχετε το τηλέφωνό σας αυτήν τη στιγμή, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Ωστόσο, ενδέχεται να μην διαφέρουν πολύ από την παραπάνω διαδικασία, καθώς οι επιλογές είναι αρκετά παρόμοιες.
1. Ανοίξτε το TikTok.com στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της συσκευής σας. Και χτύπησε το κουμπί Σύνδεση και εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας TikTok.

2. Εκεί, κλικ στη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε. Εάν είναι ακόλουθος, μπορείτε να μεταβείτε στο προφίλ σας και να τους βρείτε στην ενότητα Ακόλουθοι. Ανοικτό το προφίλ τους.

3. Στη συνέχεια, χτύπησε την επιλογή 3 κουκκίδων για να αποκαλύψετε περισσότερες επιλογές. Τότε, επιλέξτε την επιλογή Αποκλεισμός. Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη που θα ζητά άδεια. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Αποκλεισμός για οριστικοποίηση.
Μέρος 3: Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο TikTon μαζικά
Οι προηγούμενες μέθοδοι μπορούν να αποκλείσουν μόνο έναν χρήστη κάθε φορά. Είναι χρήσιμα εάν θέλετε να αποκλείσετε μόνο έναν συγκεκριμένο χρήστη στο μυαλό. Αν είσαι μαστίζεται από αγενή σχόλια στις αναρτήσεις σας στο TikTok. Ευτυχώς, το TikTok έχει τοποθετήσει μια δυνατότητα αφιερωμένη στη διαχείριση σχολίων, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον αποκλεισμό πολλών χρηστών του TikTok. Δείτε πώς να το κάνετε:
1. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας TikTok και go στο βίντεο όπου οι χρήστες-στόχοι σχολίασαν. Εκεί, πατήστε παρατεταμένα σε έναν χρήστη στα σχόλια για να δείτε περισσότερες επιλογές. Τότε, Choose Διαχείριση πολλαπλών σχολίων.

2. Στη συνέχεια, Εκκίνηση επιλέγοντας τους χρήστες που θέλετε να αποκλείσετε. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε μόνο 100 χρήστες τη φορά. Μετά από αυτό, απλά χτύπησε Περισσότερα > Αποκλεισμός λογαριασμών.

Εάν θέλετε να ελέγξετε και να ξεμπλοκάρετε ορισμένους χρήστες που αποκλείσατε κατά λάθος, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και απόρρητο. Εκεί, απλώς πατήστε Αποκλεισμός λογαριασμών στην περιοχή Απόρρητο και ξεκινήστε την απεμπλοκή.
Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο TikTok;
Ο αποκλεισμός κάποιου στο TikTok έχει πολλές διαφορετικές συνέπειες. Αν το κάνεις αυτό, ο αποκλεισμένος χρήστης TikTok δεν θα μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στο προφίλ σας στο TikTok. Στην πραγματικότητα, αυτοί δεν είναι δυνατή η αλληλεπίδραση/κοινή χρήση με οτιδήποτε στο TikTok σχετίζεται με εσάς, όπως φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες που έχετε δημοσιεύσει. Εκτός από αυτό, δεν θα τους επιτρέπεται να σχολιάζουν και να αντιδρούν στις αναρτήσεις σας, να στέλνουν DM ή να αναζητούν το προφίλ σας TikTok χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους.
Επιπλέον, αποκλεισμός του χρήστη αυτόματα σας αφαιρεί από τη λίστα ακολούθων/ακόλουθών τους. Το ίδιο ισχύει και για το δικό σου. Δεν θα γνωρίζουν επίσης ότι τους έχετε αποκλείσει, εκτός εάν προσπαθήσουν να αναζητήσουν το προφίλ σας και δεν το δουν.
Γιατί δεν μπορώ να αποκλείσω κάποιον στο TikTok;
Εάν δεν μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον στο TikTok, είναι πιθανό να αποκλείσετε πολλούς λογαριασμούς και έχετε φτάσει το όριο. Όπως ίσως γνωρίζετε, εσείς μπορεί να αποκλείσει μόνο 100 χρήστες τη φορά εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή διαχείριση πολλαπλών σχολίων. Επίσης, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον επειδή η επιλογή 3 κουκκίδων δεν είναι διαθέσιμη. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή κοινής χρήσης, καθώς συνήθως έχει και τη δυνατότητα αποκλεισμού.
Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο TikTok
Εάν έχετε αποκλείσει άδικα κάποιον στο Tiktok ή θέλετε να τον ξεμπλοκάρετε, δείτε πώς να το κάνετε:
1. Από το προφίλ σας στο TikTok, χτύπησε την επιλογή μενού (3 γραμμές/κουκκίδες) στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής. Τότε, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

2. Μετά, go στις Ρυθμίσεις απορρήτου και ανοίξτε τους Αποκλεισμένους λογαριασμούς. Εκεί, ψάχνω τον λογαριασμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε. Επιλέξτε το και πατήστε το κουμπί Unblock.
Συμπέρασμα
Όπως μπορείτε να δείτε, ο αποκλεισμός κάποιου στο TikTok είναι αρκετά απλός. Μπορείτε να το κάνετε στην εφαρμογή ή στην έκδοση web της πλατφόρμας. Μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, εάν έχουν γίνει πονοκέφαλος στην ενότητα σχολίων. Απλώς ακολουθήστε τις παραπάνω μεθόδους και δείτε ποια από αυτές λειτουργεί για την περίπτωσή σας.
Οι άνθρωποι ρωτούν επίσης:
Όχι. Μόλις αποκλειστείτε, ο χρήστης θα κρυφτεί αυτόματα από τον λογαριασμό σας στο TikTok. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να έχουν μόλις απενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους. Για να επιβεβαιώσετε τους χρήστες που σας απέκλεισαν, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το TikTok χωρίς να συνδεθείτε στον υποτιθέμενο αποκλεισμένο λογαριασμό σας ή να χρησιμοποιήσετε άλλον λογαριασμό για να αναζητήσετε το προφίλ τους. Εάν εμφανιστεί εκεί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε αποκλειστεί.