Διαγράψτε τα πάντα σε ένα iPhone
Τελευταία ενημέρωση στις 18 Οκτωβρίου 2023 από τον Jack Robertson
Μην ξεχάσετε ποτέ να διαγράψετε το iPhone σας προτού το δώσετε, το πουλήσετε ή το εγκαταστήσετε ξανά. Διαφορετικά, αφού το δώσετε ή το πουλήσετε, θα υποφέρετε από απώλεια δεδομένων και διαρροή απορρήτου, ίσως χειρότερα, ο μεταγενέστερος χρήστης θα μπορούσε να πραγματοποιήσει αγορές στο App Store με το λογαριασμό σας για να προκαλέσει τη δική σας νομισματική απώλεια. Εάν δεν διαγράψετε το iPhone σας πριν από την επανεγκατάσταση, θα δοθεί στη συσκευή σας πάρα πολύ βάρος από αυτό κολλάει ή επιβραδύνεται. Λοιπόν, θυμηθείτε διαγράψτε τα περιεχόμενα στο iPhone σας αν είναι απαραίτητο. Εδώ είναι μερικές μέθοδοι για να διαγράψτε το iPhone σας.
Τι υπάρχει στο iPhone σας
Ένα iPhone θα φορτωθεί με διάφορα δεδομένα και περιεχόμενα μετά τη χρήση του. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καταλάβουμε τι υπάρχει, ώστε να μπορούμε να το διαγράψουμε συγκεκριμένα.
- Δεδομένα εφαρμογών [φωτογραφίες, βίντεο, ήχοι, κείμενα κ.λπ.]
- Ρυθμίσεις [δίκτυο, γλώσσα, χρόνος οθόνης]
- Apple ID [iCloud, Apple Store]
Κανονικά, η διαγραφή όλων των στοιχείων στο iPhone σημαίνει διαγραφή του iPhone σας, αλλά διαγράφοντας το iPhone σας, διαγράφονται μόνο τα δεδομένα της εφαρμογής και οι ρυθμίσεις, αλλά το πρωτότυπο Το Apple ID δεν θα καταργηθεί. Ετσι,
- Εάν θέλετε να το δώσετε ή να το πουλήσετε, πρέπει να κάνετε επιπλέον προσπάθειες για να αφαιρέσετε το Apple ID σας.
- Απλώς θέλετε να αναγεννήσετε το iPhone σας, θα μπορούσατε απλώς να διαγράψετε δεδομένα και ρυθμίσεις.
Διαγράψτε τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις στο iPhone σας με Aiseesoft iPhone Unlocker
Aiseesoft iPhone Unlocker είναι ένα τέλειο λογισμικό που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να διαγράψετε το iPhone σας και να καταργήσετε το Apple ID με υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα μπορούσατε να επιτύχετε τον στόχο σας ακόμα και αν δεν έχετε τεχνικές iOS. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του στον υπολογιστή σας, με μερικά κλικ, το iPhone σας θα διαγραφεί εντελώς σαν ένα νέο. Δεν θα υπάρχουν ακόμη προσωπικά δεδομένα και περιεχόμενο.
- Δεν απαιτούνται επαγγελματικές δεξιότητες.
- Παρέχονται 3 τρόποι, Σκουπίστε τον κωδικό πρόσβασης για επαναφορά της συσκευής iOS, Αφαιρέστε την Apple Αναγνωριστικό για διαγραφή Apple ID, Χρόνος οθόνης για επαναφορά του κωδικού πρόσβασης περιορισμού.
- Όλα τα μοντέλα iOS με οποιαδήποτε έκδοση iOS είναι συμβατά.
- Καθαρή και απόλυτη προσπάθεια, δεν θα παραμένουν άλλα δεδομένα.
Κατάσταση 1 Εάν δεν θέλετε να καταργήσετε το αναγνωριστικό σας σε αυτήν τη συσκευή
Βήμα 1 Λήψη iPhone Unlocker και ξεκινήστε το
Βήμα 2 Επιλέξτε Διαγραφή κωδικού πρόσβασης
Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB για να συνδέσετε το iPhone σας στον υπολογιστή. Μην αποσυνδέετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Στη διεπαφή του λογισμικού, επιλέξτε Σκουπίστε τον κωδικό πρόσβασης Για να διαγράψετε τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις σας στο iPhone, ενώ δεν απαιτείται η κατάργηση του Apple ID.
Βήμα 3 Επαναφέρετε το iPhone σας
Πατήστε Αρχική να προχωρήσει. Πρέπει να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες του iPhone σας και, στη συνέχεια, το λογισμικό θα κατεβάσει ένα υλικολογισμικό στον υπολογιστή σας για την επαναφορά του iPhone σας.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος και αφού ολοκληρωθεί η λήψη, πληκτρολογήστε "0000" επί iPhone Unlocker και κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκλειδώστε για να επαναφέρετε το iPhone σας. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ξεκλειδώματος, τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις στο iPhone σας θα εξαφανιστούν εντελώς. Θα μπορούσατε να το ρυθμίσετε και να το εγκαταστήσετε ξανά σαν νέο.
Κατάσταση 2 Εάν θέλετε να καταργήσετε το Apple ID και να διαγράψετε όλα τα δεδομένα
Χρησιμοποιώντας iPhone Unlocker μπορεί να διαγράψει όλα τα δεδομένα και να αφαιρέσει το Apple ID με μία μόνο λειτουργία.
Βήμα 1 Εκκίνηση iPhone Unlocker και συγχρονίστε το iPhone σας με υπολογιστή
Συνδέστε το iPhone με υπολογιστή χρησιμοποιώντας καλώδιο USB. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι σταθερή όλη την ώρα.
Βήμα 2 Επιλέξτε Κατάργηση αναγνωριστικού της Apple για διαγραφή δεδομένων και ταυτότητας
Στη διεπαφή, επιλέξτε Κατάργηση αναγνωριστικού της Apple, αυτή η λειτουργία θα μπορούσε διαγράψτε όλα τα δεδομένα και το Apple ID. Μπορείτε να το δώσετε ή να το πουλήσετε αργότερα χωρίς τον κίνδυνο διαρροής απορρήτου και νομισματικής απώλειας.

Βήμα 3 Κατάργηση Apple ID στο iPhone σας
Πατήστε Αρχική να προχωρήσει.
Εδώ,
if Το Find My iPhone είναι απενεργοποιημένο σε αυτό το iPhone, η αφαίρεση θα κάνει τη δουλειά της αυτόματα. Απλά περιμένετε για την ολοκλήρωση της αφαίρεσης, το iPhone σας θα είναι εντελώς καθαρό.
Το Find My iPhone είναι ενεργοποιημένο, πρέπει να το απενεργοποιήσετε πρώτα.
- Το iPhone σας διαθέτει iOS 16 ή παλαιότερη έκδοση, μεταβείτε στη διεύθυνση Ρυθμίσεις> Καρτέλα Apple ID> iCloud στο iPhone σας στο απενεργοποίηση Εύρεση του iPhone μου. Ή μπορείτε να πάτε Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά στο iPhone σας και επιλέξτε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Εισαγάγετε κωδικό πρόσβασης για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις στο iPhone σας, συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης του iPhone μου.
Μην επιλέξετε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων, ή θα συνδεθεί με το Apple ID σας, το οποίο θα επηρεάσει την επακόλουθη κατάργηση ταυτότητας.
- Η συσκευή σας διαθέτει iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση, μεταβείτε στη διεύθυνση Ρυθμίσεις> καρτέλα Apple ID> Εύρεση μου στη συσκευή σας για να απενεργοποιήσετε το Fine My iPhone.
Μόλις το απενεργοποιήσετε, κάντε κλικ στο Αρχική για να καταργήσετε το Apple ID. Στη συνέχεια, το Apple ID σας θα καταργηθεί και όλα τα δεδομένα σε αυτό το iPhone θα διαγραφούν επίσης.
Χρησιμοποιώντας iPhone Unlocker για να διαγράψετε τα περιεχόμενα στο iPhone σας είναι αποτελεσματικό και εύκολο, επιλέξτε μια λειτουργία που σας ταιριάζει καλύτερα. Εύχομαι να έχετε μια υπέροχη εμπειρία από τη χρήση του. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ακούσουμε.

